Werken met onze Smuleditor, zo doe je dat!

Bij Smulprint ontwerp je zelf met onze Smuleditor. Met uitleg in verschillende stappen willen we je graag op weg helpen. Van het begin, het kiezen van de vorm van je eetbare print. Tot het eind, het bestellen van je uiteindelijke eetbare fotoprint. Onze prints kun je bestellen op A4 en A5 formaat. Eigenlijk is alles mogelijk, Taartprint, cupcakeprint, maar ook een combi van beide.

Lees rustig deze tips door en kies dan onder in het menu jouw gewenste vorm. Je komt dan in onze Smuleditor terecht. Hier zie je kant- en klare ontwerpen, maar ook een blanco ontwerp waar je zelf helemaal je gang kunt gaan. Upload je foto, voeg eventueel een tekst toe en maak het af met één of meerdere van onze cliparts. Veel plezier!

 


Stap 1

Kies in het menu hieronder je gewenste vorm. Je kunt bij Smulprint kiezen uit 6 verschillende vormen, in dit geval hebben we gekozen voor een vierkant. Je gaat eerst ontwerpen en daarna kies je het aantal per vel. Het aantal per vel vind je hieronder.

 

 

 

 


Stap 2


Als je een vorm hebt gekozen, dan kun je een foto of ander soort afbeelding uploaden. Klik op de button "kies foto" in het rechter menu. Je ziet de geuploade foto nu verschijnen. Let op: Alleen JPEG of PNG. Wil je een ander bestand uploaden, klik dan hier. Wil je tekst toevoegen, gebruik hier dan ook de button in het rechtermenu voor. Selecteer je tekst en type deze over met je eigen tekst. Kleur en lettertype zijn eenvoudig aan te passen.


Stap 3

Bij stap 2 heb je gezien dat je foto nog niet mooi gevuld staat in het vierkant. Je kunt je foto vergroten, verplaatsten en draaien rechts in het menu. Gebruik de pijlen in de rode blokjes hiervoor of sleep je foto groter en kleiner. Je kunt heel gemakkelijk een leuke afbeelding toevoegen door bovenin het menu "clipart"aan te klikken. Ook deze is op dezelfde manier als je foto te vergroten of verkleinen.

 

 

 

 


Stap 4

Is je ontwerp naar wens, dan kun je je Smulprint gaan bestellen. Klik op "naar volgende stap"en je komt in het bestelmenu. Hier kun je kiezen tussen A4 of A5. Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten eetbaar papier en verschillende aantallen per vel. De verschillende eigenschappen van het papier vind je bij de veelgestelde vragen . Heb je je keuze gemaakt, dan zie je ook de prijs van je vel verschijnen. Wil je meer weten over onze prijzen, klik dan hier

 


 

 Je eetbare print op je taart plakken, zonder bubbels. Zo doe je dat.

 

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Of volg ons op:

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Of volg ons op: